AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert bluz görmek

Kahve falında lacivert bluz görmek

Kahve falında lacivert bluz görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert bluz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Kahve falında lacivert bluz görmek verilen kararların geri çekileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında lacivert bluz giymek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bluz görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bluz görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı bluz görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bluz almak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mor bluz görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir