Kahve falında askere gitmek ağlamak

Kahve falında askere gitmek ağlamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, muradın gerçekleşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere gitmek ağlamak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında askere gidene ağlamak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Kahve falında askere gitmek ağlamak kazancında artış olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere ağlamak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker için ağlamak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olmak ve ağlamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında askere sarılıp ağlamak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup ağlamak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top