AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak ve ağlamak

Kahve falında asker olmak ve ağlamak

Kahve falında asker olmak ve ağlamak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker olmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Kahve falında askere ağlamak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerde ağlamak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker görüp ağlamak günden güne sorunlarının artacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olup ağlamak kendi patronu olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet etmektedir.

Kahve falında asker için ağlamak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asker uğurlarken ağlamak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında asker olmak ve ağlamak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir