AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere ağlamak

Kahve falında askere ağlamak

Kahve falında askere ağlamak malının artmasını sağlayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında askere ağlamak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında asker uğurlarken ağlamak planların boşa gideceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında askerde ağlamak deneyim kazanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine inanılır.

Kahve falında askere gitmek ağlamak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında askere gidene ağlamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve ağlamak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker görüp ağlamak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker için ağlamak yüzünün de yerlere düşeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir