AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere sarılıp ağlamak

Kahve falında askere sarılıp ağlamak

Kahve falında askere sarılıp ağlamak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, esenleyeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında askere sarılıp ağlamak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, stresinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında askerde ağlamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, evlerine dünürcü geleceğine delalettir.

Kahve falında asker olmak ve ağlamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker olup ağlamak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere gidene ağlamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında asker için ağlamak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında askere gitmek ağlamak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir