AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidene ağlamak

Kahve falında askere gidene ağlamak

Kahve falında askere gidene ağlamak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında askere gidene ağlamak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında askere gidene ağlamak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gitmek ağlamak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerde ağlamak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında asker görüp ağlamak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında asker uğurlarken ağlamak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında askere ağlamak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup ağlamak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir