AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker için ağlamak

Kahve falında asker için ağlamak

Kahve falında asker için ağlamak günü birlik kazanç elde edeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, nazara geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker için ağlamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Kahve falında askere sarılıp ağlamak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında asker görüp ağlamak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker olup ağlamak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker uğurlarken ağlamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında askere ağlamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerde ağlamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında askere gitmek ağlamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir