AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde kuzu görmek

Kahve falında su içinde kuzu görmek

Kahve falında su içinde kuzu görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde kuzu gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında su içinde kuzu görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kuzu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzuya su vermek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzuya su içirmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde altın görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde patates görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir