AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına su içirmek

Kahve falında başkasına su içirmek

Kahve falında başkasına su içirmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Kahve falında başkasına su içirmek gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında erkeğe su içirmek sahip olduğu nimetin artacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kısmetinizin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içerken görmek zengin olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuçla su içirmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmeye çalışmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu bakır kazan görmek bilgilerle donanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin su içtiğini görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir