AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kuzu görmek

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kuzu gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Kahve falında su içinde kuzu görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kuzu görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kuzu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuya su içirmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzuya su vermek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinden su çıktığını görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet eder.

Kahve falında suyun içinde uçmak kısmetlerinin de kapanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir