AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu keçi görmek

Kahve falında kuzu keçi görmek

Kahve falında kuzu keçi görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, tatsız haberlerin alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu keçi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Kahve falında kuzu ve keçi görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi ve kuzu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu keçi görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında otlayan keçi görmek işlerin aksayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında dağ keçisi avlamak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında keçinin konuştuğunu görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında keçi doğurtmak hayattan bıkmasına neden olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir