AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi doğurtmak

Kahve falında keçi doğurtmak

Kahve falında keçi doğurtmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında keçi doğurtmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Kahve falında keçi doğurtmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğuran keçi görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek ortak edineceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek şifa ve moral bulacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin ikiz doğurduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz keçi sevmek başarısının düşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde keçi görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı keçi görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir