AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ keçisi avlamak

Kahve falında dağ keçisi avlamak

Kahve falında dağ keçisi avlamak başka başka yerlere seyahat edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, onları tebrik edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi avlamak gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında dağ keçisi avlamak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi avlamak bir süre zorluk çekeceğine, talihinizin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi yakalamak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sevilen bir dostun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ keçisi öldürmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ keçi görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi kesmek istediği başarıyı göstereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında siyah dağ keçisi görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda keçi görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir