AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçinin konuştuğunu görmek

Kahve falında keçinin konuştuğunu görmek

Kahve falında keçinin konuştuğunu görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işlerinin düzeleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında keçinin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Kahve falında konuşan keçi görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında keçinin konuştuğunu görmek ters giden durumların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda keçi görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yavru keçi görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz keçi kesmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz keçi görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda keçi görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde keçi görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir