AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu ve keçi görmek

Kahve falında kuzu ve keçi görmek

Kahve falında kuzu ve keçi görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuzu ve keçi gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında keçi ve kuzu görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Kahve falında kuzu keçi görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kuzu ve keçi görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı keçi görmek esenliğe kavuşulacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun görmek evlatların hayırsız çıkacağına, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçiye binmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sağlık problemleri içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında keçi leşi görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir