AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kuzu keçi görmek

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek borçlarının biteceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında koyun kuzu keçi gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek prestij sahibi olunacağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu keçi görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu ve keçi görmek bahtının güzelleşeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi ve kuzu görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi ve koyun kesmek ticarette ilerleyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir