AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kaburgası görmek

Kahve falında kuzu kaburgası görmek

Kahve falında kuzu kaburgası görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu kaburgası gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kuzu kaburgası görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek dertleşerek moral bulacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaburga et görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında kaburga pişirmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaburga yemek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga kemik görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kaburgası görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kaburga yemeği görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir