AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburga yemek

Kahve falında kaburga yemek

Kahve falında kaburga yemek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga yemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kaburga yemeği görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kaburga yemek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan kaburgası görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında insan kaburgası görmek başarı elde edeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalettir.

Kahve falında kaburga dolması görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güçten düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun kaburgası görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir