AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kaburgası görmek

Kahve falında insan kaburgası görmek

Kahve falında insan kaburgası görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında insan kaburgası gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında insan kaburgası görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet eder.

Kahve falında kaburga pişirmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet eder.

Kahve falında kaburga kemiği görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuzu kaburgası görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kaburga dolması görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaburga et görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, aradaki buzları eriteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir