AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburga yemeği görmek

Kahve falında kaburga yemeği görmek

Kahve falında kaburga yemeği görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, bekar ise evleneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaburga yemeği gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Kahve falında kaburga yemeği görmek malında zulüm meydana gelmesine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaburga yemek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işarettir.

Kahve falında kaburga kemiği görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaburgalı et görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga pişirmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kaburga dolması görmek kimseye borçlanmayacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan kaburgası görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına alamet eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir