AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaburga et görmek

Kahve falında kaburga et görmek

Kahve falında kaburga et görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişiye hep umut olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında kaburga et gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Kahve falında kaburga et görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek asık yüzlerin güleceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Kahve falında kaburgalı et görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan kaburgası görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında kaburga yemeği görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga dolması görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kudret ve destek olacağına inanılır.

Kahve falında koyun kaburgası görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir