AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kaburga görmek

Kahve falında pişmiş kaburga görmek

Kahve falında pişmiş kaburga görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kısmetinizin açılacağına, düze çıkacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayat boyu çok sevileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş kaburga gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Kahve falında pişmiş kaburga görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan kaburgası görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kaburgası görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında kaburga et görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaburga kemiği görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaburga pişirmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında kaburgalı et görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir