AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere giden birine para vermek

Kahve falında askere giden birine para vermek

Kahve falında askere giden birine para vermek dileklerinin kabul olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, problemleri teker teker çözeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere giden birine para vermek gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında askere giden birine para vermek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tekrar askere gideceğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının askere gitmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında bir daha askere gitmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında silahlı askere gitmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tekrardan askere gitmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir