AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrardan askere gitmek

Kahve falında tekrardan askere gitmek

Kahve falında tekrardan askere gitmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet eder.

Kahve falında tekrardan askere gitmek gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekrardan askere gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar askere gideceğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında askere tekrar gitmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar askere gitmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tekrar asker olmak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında tekrar askerlik yaptığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tekrar askere çağrıldığını görmek rahat yüzü göreceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir