AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir daha askere gitmek

Kahve falında bir daha askere gitmek

Kahve falında bir daha askere gitmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir daha askere gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında bir daha askere gitmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini bir daha öldüğünü görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinin bir daha öldüğünü görmek kazancın günden güne artacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün bir daha öldüğünü görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek çevre değiştireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birine sarılmak bol muhabbette olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında evliyken bir daha evlenmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü bir daha ölü görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir