AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, insanlara öncülük edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak kısmetlerinin kapanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bol kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin el ele tutuşmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir