AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzeniyle çıkmak

Kahve falında kuzeniyle çıkmak

Kahve falında kuzeniyle çıkmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, para sahibi olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, anne baba duasının alınacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuzeniyle çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Kahve falında kuzeniyle çıkmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında teyze ve kuzen görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kuzen görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işarettir.

Kahve falında kuzene kızmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kuzenle öpüşmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir