AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze ve kuzen görmek

Kahve falında teyze ve kuzen görmek

Kahve falında teyze ve kuzen görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında teyze ve kuzen gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında teyze kuzen görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında teyze ve kuzen görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek kazancın katbekat artacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kuzenini görmek hayır ve bereketin artmasına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenin öldüğünü görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kuzenini görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenine aşık olmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzen öldürmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir