AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, insan sevindireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kuzenine sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kuzenine sarılmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle sarılmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında kuzenine sarıldığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuzene sarılmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenle sarılmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzenini dövmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kuzenini görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet eder.

Kahve falında kuzenin nişanlandığını görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir