AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenle öpüşmek

Kahve falında kuzenle öpüşmek

Kahve falında kuzenle öpüşmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında kuzeniyle el ele tutuşmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzene sarılmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuzenini öldürmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ağız tadının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle çıkmak büyük bir tartışma yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyze kuzen görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenle kavga etmek engel tanımayan biri olacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir