AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenimi hamile görmek

Kahve falında kuzenimi hamile görmek

Kahve falında kuzenimi hamile görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kafasının rahat olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuzenimi hamile gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kuzenini hamile görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında kuzenimin hamile olduğunu görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenin hamile olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kuzenimi hamile görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, sorunlarını teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teyze ve kuzenleri görmek tatsız durumların yaşanacağına, yaşama isteğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kuzenini kurtarmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulur.

Kahve falında kuzeninin evlendiğini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzenini kaybetmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir