AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzene kızmak

Kahve falında kuzene kızmak

Kahve falında kuzene kızmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, konfor içinde yaşayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzene kızmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Kahve falında kuzene kızmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenle telefonda konuşmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenimin nişanlandığını görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulur.

Kahve falında üvey kuzen görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzen öpmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işarettir.

Kahve falında kuzenini korumak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeniyle nişanlandığını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulur.

Kahve falında kuzene aşık olmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir