AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuyu doldurmak

Kahve falında kuyuyu doldurmak

Kahve falında kuyuyu doldurmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuyu doldurmak gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Kahve falında kuyu doldurmak donatacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya su doldurmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına yorulur.

Kahve falında kuyuyu doldurmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde kuyu görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanlı kuyu görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir