AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kuyu görmek

Kahve falında kapalı kuyu görmek

Kahve falında kapalı kuyu görmek bereketli işlere gireceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kuyu gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kapalı kuyu görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kitap görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kapalı kuran görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acık birini kapalı görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kalmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü kapalı olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı kutu görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir