AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, eğlence ve renk geleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek rahata erileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir