AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek zor günlerin sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir