AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek hak yolundan ayrılmayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek yeni yollara girileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek yeni projelere atılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir