AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düştüğünü görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek zor zamanların geride kalacağına, borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir