AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Kahve falında çocuğun kuyuya düştüğünü görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düşürmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyuya düşeni çıkarmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir