AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak variyet sahibi olacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, rahat bir işe girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek planların aksayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir