AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde olmak

Kahve falında kuyunun içinde olmak

Kahve falında kuyunun içinde olmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, şansızlığın kırılacağına, duygularının karşılıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde olmak gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde olmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde kuyu görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek hastalıklarının düzeleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir