AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu içinde insan görmek

Kahve falında kuyu içinde insan görmek

Kahve falında kuyu içinde insan görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu içinde insan gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kuyunun içinde görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek lüksüne de lüks katacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek her anlamda güçleneceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir