AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kuyu görmek

Kahve falında evin içinde kuyu görmek

Kahve falında evin içinde kuyu görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, keyfinin olmayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde kuyu gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında evin içinde kuyu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde olmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ömrün uzun olmasına işarettir.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek bir süre belini doğrultamayacağına, çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir