AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu içinde ateş görmek

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu içinde ateş gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde ateş görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşli kuyu görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşten kuyu görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ateş kuyusu görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir