AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde balık görmek

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde balık gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek başarısızlığa düşüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir