AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde görmek

Kahve falında kuyunun içinde görmek

Kahve falında kuyunun içinde görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyunun içinde gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da işlerle ilgili gittiğiniz veya gideceğiniz yolu, kullandığınız veya kullanılması gereken yolu anlatırken ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında kuyunun içinde olmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir