AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek

Kahve falında kendini kuyunun içinde görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kuyunun içinde gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kuyu görmek gerginliğin biteceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde su görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde görmek söylediklerinin çıkacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir