AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu içinde balık görmek

Kahve falında kuyu içinde balık görmek

Kahve falında kuyu içinde balık görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyu içinde balık gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Kahve falında kuyunun içinde balık görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında kuyunun içinde olmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işinde itibar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde altın görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir