AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu içinde yılan görmek

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu içinde yılan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek başarılı işlere imza atılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kuyu içinde insan görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kuyu görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında kuyunun içinde olmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir