AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yepyeni biri haline geleceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Kahve falında kuyunun içinde gelinlik görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında kuyunun içinde yılan görmek herkesin takdirinin toplanacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında kuyu içinde yılan görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu içinde balık görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ev içinde kuyu görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalettir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kuyunun içinde olmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir